Årets Julefrokost

Hold årets julefrokost på Hotel Fjordgaarden

Julefrokosten er en årlig begivenhed, som mange ser frem til, og det kan godt betale sig at planlægge den i god tid, så man er sikker på, at man får en festlig aften, som lever op til forventningerne

Restaurant, kurbade og konferencer

Hotel Fjordgaarden ligger ved Ringkjøbing Fjord og har egen restaurant. Ud over private hotelovernatninger er det også muligt for firmaer at leje sig ind i forbindelse med konferencer og møder. Her er desuden kurbade og spawellness for dem, som ønsker at forkæle sig selv.

Julemenu af udsøgte råvarer

Vil I gerne holde en uforglemmelig julefrokost i lækre rammer, så kan I eksempelvis bestille fra Hotel Fjordgården allerede nu. Maden i hotellets restaurant er fremstillet af kvalitetsråvarer, og I kan derfor glæde jer til en udsøgt julemenu med masser af godt til ganen.

Gør noget ekstra ud af julefrokosten 2021

For mange af os vil julefrokosten 2021 komme til at betyde noget ekstra særligt. I kølvandet på Corona-nedlukninger, hvor mange af os har siddet hjemme og arbejdet, vil det være skønt at mødes med kollegerne igen til en festlig julefrokost i smukke omgivelser. Booker man i god til, kan man være sikker på, at der er plads til netop jeres selskab, når firmaets julefrokost skal holdes, og selvom der er længe til november eller december, så gælder det om at være tidligt ude med at reservere bord. Når først samfundet åbner igen, vil der nemlig være rift om pladserne på det smukke Hotel Fjordgaarden.

Overnat på Hotel Fjordgaarden

Menuen bliver sammensat og serveret af et professionelt personale, og alt I skal gøre er at sætte jer til bords. Når den festlige aften er overstået, er det muligt at overnatte på et af de 98 værelser på Hotel Fjordgaarden. For mange vil det være den ideelle løsning at overnatte, så man slipper for at skulle tage en taxa sent om aftenen. Så kan man også nyde morgenmad på hotellet.

Nyd roen og naturen

På Hotel Fjordgaarden finder man RO, og man er tæt på naturen, hvilket rigtig mange gæster sætter pris på, når de besøger stedet, uanset årstiden. Før julefrokosten på Hotel Fjordgaarden kan man nyde en gåtur i området og den dejlige natur. Dagen derpå kan man også nyde udsigten over det smukke landskab, imens man hviler sig efter en fantastisk julefrokost. Man kan også blive inspireret til at vende tilbage til hotellet en anden weekend til et spa- og wellnessophold.

Hold årets julefrokost på Hotel Fjordgaarden